6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Cadde genişletme çalışması başladı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi, Dere ve Köyceğiz Mahallelerine ulaşımı sağlayan Köyceğiz Caddesini vatandaş işbirliğiyle genişletiyor.

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Dere ve Köyceğiz Mahallelerine ulaşımı sağlayan Köyceğiz Caddesi'ni genişletme çalışmalarını başladı. Yaklaşık 700 metre uzunluğundaki caddenin bir kısmı bu yıl, diğer kısmı da önümüzdeki yıl içinde genişletilecek.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bu cadde üzerindeki çalışmalarını inceleyen Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, yol düzenleme çalışmalarının Ramazan ayında da aynı tempo ile devam ettiğini belirterek, "Köyceğiz Mahallesi'nde çok kronik bir cadde olan Köyceğiz Caddesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladık. Yolun ilk etabını bu yıl bitireceğiz, kalan kısmını da önümüzdeki yıl bitirerek hizmete açacağız. Tamamlandığında gerek Dere ve gerekse Köyceğiz Mahallelerinin ulaşımında çok büyük rahatlama olacak. Aynı zamanda otobüs ve minibüs güzergahı olarak da kullanılan Köyceğiz Caddesi'nde yol darlığı nedeniyle yıllardır pek çok trafik kazası olmuştu. Düzenleme ile birlikte trafik kazalarının da büyük oranda önüne geçilmiş olacak" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 18:01:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?