6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Çakmaklar hırsızları ele verdi

NAZAR BONCUKLU ÇAKMAK HIRSIZLARI ELE VERDİ

Konya'da polis, bir marketi soyup ikinci marketi soymaya çalışırken korkarak kaçan şüphelileri nazar boncuklu çakmak sayesinde yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi'nde bir marketin soyulması ve bir marketten hırsızlık girişimi üzerine Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri araştırmalara başladı.

Yapılan çalışmada şüpheli bir kırmızı aracın olduğunu belirleyen polis, şehirde kırmızı otomobilleri inceleyerek, şüpheli şahısları kontrolden geçirdi. Tarife uyan kırmızı bir araçtaki hırsızlıktan ve uyuşturucudan 7'şer sabıkası bulunan Uğur E. (34) ile Mehmet E'nin (28) şüpheli hareketleri nedeniyle polis arama yaptı. Yapılan aramada şüphelilerin ceplerinden nazar boncuklu 2 çakmak çıktı. 

Soyulan marketten çalınan benzer çakmaklar olması üzerine bu kez otomobilde arama yapıldı. Aramada otomobilde 100 gram esrar çıkarken, hırsızlık suçlamasını kabul etmeyen şüphelilerin evinde yapılan aramada ise marketten çalınan 80 adet çakmak ile 416 paket sigara ve kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Hırsızlık Büro Amirliği'nde ifadeleri alındıktan sonra Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, sağlık kontrolü sırasında gazetecilere saldırmak istedi.

NAZAR BONCUKLU ÇAKMAK HIRSIZLARI ELE VERDİ
NAZAR BONCUKLU ÇAKMAK HIRSIZLARI ELE VERDİ
NAZAR BONCUKLU ÇAKMAK HIRSIZLARI ELE VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 14:30:00
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 15:49:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?