7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Çaldığı bilgisayarı satarken yakalandı

Konya'da yüklü miktardaki kredi kartı borcu yüzünden kendi çalıştığı iş yeri ile başka bir iş yerini soyan şahıs, çaldığı dizüstü bilgisayarı satmak isterken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan iki iş yerinden dizüstü bilgisayar, kasadaki 2 bin YTL nakit para ve 30 bin YTL'lik çek ve senet çalındı. Polis araştırmasını sürdürürken bir elektronikçi polise kendisine dizüstü bilgisayar satmak isteyen bir şahsın olduğunu, 'Hırsızlık malı mı?' dediğinde dizüstü bilgisayarı bırakıp kaçtığını anlattı.

Şüphelinini eşkalini de tarif eden elektronikçi, elinde yağ izleri olduğundan sanayide çalışıyor olabileceğini söyledi. Bunun üzerine soyulan işyerlerine giden
Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlıktan kaydı bulunan ve eşkale uyan 2 çocuk babası İ.M.'yi (31) buldu.

Gözaltına alınan İ.M., kendi çalıştığı yerden kasayı açarak hırsızlık yaptığını, başka bir iş yerinden ise dizüstü bilgisayarı bilgisayar çaldığını itiraf etti. Zanlının hırsızlığı kredi kartı borcu yüzünden yaptığı öne sürüldü. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen İ.M., adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 17:26:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?