2
Mayıs
2024
Perşembe
KONYA

Çamaşır kavgasında kan aktı

Konya'da iki komşu arasında balkona çamaşır asma meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1'i kadın 3 kişi bıçaklanarak yaralandı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Apartman yöneticisi olan O.Ö. ile üst komşuları Mustafa D. arasında balkona asılan çamaşırlar nedeniyle tartışma çıktı.

Apartman yöneticisi O.Ö., çamaşırlarını balkondan toplaması için komşusu Mustafa D.'yi uyarınca tartışma çıktı. Sözlü olarak başlayan ve daha sonra iki tarafında yakınlarının araya girmesiyle büyüyen tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada O.Ö., komşusu Mustafa D. ile eşi Dudu D. ve Mithat A.'yı bıçakladı. Kavga, komşuların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis tarafından büyümeden önlendi.

Çağrılan ambulansların gelmesiyle yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Çeşitli yerlerinden yaralanan Mustafa D. ile Mithat A. Konya Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Dudu D. ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra gözaltına alınan şüpheli O.Ö., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Mustafa D.'nin karnına aldığı bıçak darbesi nedeniyle hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2012 Salı 10:45:48
Güncelleme :17 Nisan 2012 Salı 10:58:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?