6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Caner Ağca Konyaspor'da

KONYASPOR, CANER AĞCA İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Konyaspor, Bank Asya 1.Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'ndan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Caner Ağca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Zaferde bulunan kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, İkinci Başkan Ömer Atiker, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet katıldı.

Süper Lig'de adından söz ettirecek ve başarılı olacak bir kadro kurmak için yoğun bir tempoda çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Dış transferde anlaşma sağladığımız oyunculara imza attırmaya devam ediyoruz. Bank Asya 1.Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu forması giyen ve kendisini uzun süredir takip ettiğimiz Caner Ağca ile anlaşmaya vardık ve 2 yıllık sözleşme imzaladık. Caner'in Konyaspor'a uzun dönemde katkı sağlayacağına yürekten inanıyoruz. Bu anlaşmanın her

iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Konyaspor gibi hedefleri olan büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Caner Ağca, "Artık bende bu büyük camianın bir parçası oldum. Şimdi tek düşüncem başarı için takımıma katkı sağlamak. Bu konuda kendime güveniyorum. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmem ve Konyaspor'un başarısında benimde payım olur" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Caner Ağca, kendisini 2 yıllığına Konyaspor'lu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.

KONYASPOR, CANER AĞCA İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 18:11:02
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 19:23:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?