6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Çayhan’a yeni park

ÇAYHAN’A YENİ PARK

Konya’nın Ereğli İlçesine bağlı Çayhan Beldesi’nde, hayırsever işbirliğiyle yaptırılan çocuk parkı hizmete açıldı.

Çayhan Beldesindeki parkın açılışına AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya, Ereğli Kaymakamı İbrahim Ballı, Çayhan Belediye Başkanı Abdülkerim Tolun ve belde sakinleri katıldı.

Parkın açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Abdülkerim Tolun, parkın yapımında emeği geçen Dr. Nihat Yüksel’in isminin parka verildiğini söyledi. Hayırsever Dr. Nihat Yüksel ise parka isminin verilmesinden gurur duyduğunu belirtti. Anne ve iki ablasının mezarının bulunduğu Çayhan Beldesinin gelişmesi için her zaman yardımcı olacağını vurgulayan Yüksel, belde de yetişmiş olan insanların buraya sahip çıkmasını istedi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Ballı’nın ardından konuşan AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya ise, güzel bir emeğin sergilendiğini kaydederek, “Vefanın anlamı bu olsa gerek. Hayırseverimiz doğduğu kasabayı unutmayarak hizmet verme gayreti içinde. Her Çayhan’lı gibi bizlerde gurur duyuyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından çocuk parkı havai fişek gösterisi eşliğinde kurdele kesilerek açıldı. Çocuk oyun grupları ve kamelyaların yer aldığı parkın 40 bin TL’ye mal olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 11:43:01
Güncelleme :26 Temmuz 2010 Pazartesi 11:51:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?