6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Çaykur tanıtım TIR'ı Konya'da

ÇAYKUR TANITIM TIR'I KONYA'DA

Çaykur Genel Müdürlüğü'ne ait Çaykur Tanıtım TIR'ı, Hz. Mevlana'nın 736. vuslat yıldönümü etkinlikleri kapsamında Konya'ya geldi.

Mevlana Müzesi Gülbahçesi içine kurulan tanıtım TIR'ında vatandaşlara Çaykur'un ürettiği çaylar ücretsiz olarak sunulurken, araçta bulunan ekranda çayın nasıl üretildiği konusunda bilgiler verildi. Çaykur Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dündar Batık, Türk çayının dünyadaki en katkısız ve güzel çay olduğunu belirterek, "Biz buraya Antakya'da düzenlenen Medeniyetler Buluşması Film Festivali'nden geliyoruz. Hz. Mevlana'nın 736. vuslat yıldönümü etkinlikleri kapsamında tanıtım TIR'ımızla birlikte Konya'ya

geldik. Geçen yılda vuslat törenlerinde Konya'ya gelmiştik. Bu etkinliği Çaykur olarak geleneksel hale getirmek istiyoruz. Amacımız Konya'ya etkinlikler için gelen yerli ve yabancı misafirlere Türk çayını tattırmak ve tanıtmak. TIR'ımıza ilgi oldukça yoğun. Günde 6-7 bin bardak çayı misafirlerimize ikram etme şansı buluyoruz. Çaykur bir devlet teşekkülü ve yaptığı ürünleri halkın ayağına kadar götürerek onların beğenisine sunuyor" dedi.

Dizayn ettikleri TIR'la tüm Türkiye'yi gezdiklerini ifade eden Dündar Batık, "Bu sayede herkese Çaykur'un ürettiği çay çeşitlerini tanıtıyor ve hizmeti onların ayağına götürüyoruz. Halkımız bu hizmetimizden çok memnun. Bu hizmetimiz başka illerde de devam edecek" şeklinde konuştu.

ÇAYKUR TANITIM TIR'I KONYA'DA
ÇAYKUR TANITIM TIR'I KONYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2009 Pazar 14:37:04
Güncelleme :13 Aralık 2009 Pazar 16:52:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?