6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Cenaze konvoyunda kaza, oğul da öldü!

Konya'da, vefat eden babasının cenazesini toprağa vermek üzere yola çıkan şahıs, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Konya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören 52 yaşındaki Mustafa Yangöz, dün akşam hayatını kaybetti.

Hastaneye gelen 31 yaşındaki oğlu Hüseyin Yangöz, babasının cenazesini teslim alarak defnetmek üzere memleketleri olan Konya'nın Sarayönü ilçesine bağlı Kurşunlu beldesine doğru konvoyla birlikte yola çıktı.

Hüseyin Yangöz'ün kullandığı 42 Z 0805 plakalı kamyonet, Konya Afyonkarahisar Karayolu'nun 10. kilometresi civarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada sürücü Hüseyin Yangöz olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan aynı aileden Kadir, Musa ve Sami Yangöz ile Veyis Satılmış ise yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Konya Numune ve Konya Eğitim ve Araştırma hastanelerine, Hüseyin Yangöz'ün cenazesi ise Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olaya şahit olan Kurşunlu Belediyesi Başkanı Rıfkı Kurşun, "Hüseyin, babasının cenazesini götürüyordu. Konvoyda giderken kaza geçirip yaşamını yitirdi. Üzgünüz" dedi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 21:42:21
Güncelleme :8 Ocak 2009 Perşembe 21:43:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?