6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Cep telefonuyla dayak!

Erkek arkadaşıyla gezmek isteyen 16 yaşındaki Merve, öfkelenen annesi tarafından cep telefonuyla feci şekilde dövülerek hastanelik edildi!

Konya Merkez Selçuklu ilçesinde lise 3’üncü sınıf öğrencisi Merve B., iddiaya göre evlerinin kapısı önünde bekleyen erkek arkadaşı 18 yaşındaki S.Ü. ile görüşmek için annesi Hatice Ö.’den izin istedi.

Eşinden bir süre önce boşanan Hatice Ö.’nün izin vermemesi üzerine anne-kız tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan anne elindeki cep telefonunu kızının başına vurdu, ardından da tekme ve tokatlarla kızını dövdü. Merve kanlar içinde yere yığılırken, o sırada evde bulunan 23 yaşındaki abla Akgül S. ambulansa haber verdi. Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılan Merve başına dikiş atıldıktan ve yaklaşık 3 saat gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Anne H.Ö. polis tarafından gözaltına alındı. Konya Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen öfkeli anne, gazetecilerin ‘Kızınızı neden dövdünüz?’ sorusu üzerine, “Canım istedi dövdüm. Suçu vardı dövdüm. Öldürdüm mü sanki çocuğumu” diyerek tepki gösterdi. Hatice Ö. ve olay anında evde olan kızı Akgül S., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Merve B.’nin şikayetçi olmaması üzerine anne ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

..
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2010 Çarşamba 10:20:16
Güncelleme :27 Ekim 2010 Çarşamba 10:20:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
duyarlı IP: 88.227.154.xxx Tarih : 27.10.2010 19:10:59

 ELİNE SAĞLIK ANNE ÇOK TA İYİ OLMUŞ AMA YILANIN BAŞINI KÜÇÜKKEN EZMEK LAZIM ZATEN NE DEMİŞLER KIZINI DÖVMEYEN DİZİNİ DÖVER İYİ OLMUŞ ELİNE SAĞLIK SEVGİLER  ZATEN BU TECAVÜZ OLAYLARI NEDEN ÇOĞALDI  İŞTE BU VE BUNUN GİBİ OLUP TA ANNE İZİN VERSEYDİ KIZIN BAŞINA NE GELECEKTİ KİM BİLİR...