30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Cesedi tarlada bulundu

CESEDİ EKİN TARLASINDA BULUNDU

Gaziantep'ten kuaför malzemeleri satışı yapmak üzere Konya'nın Beyşehir ilçesine gelen bir kişinin cesedi, ekin tarlası kenarında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Konya yolu üzerindeki bir petrol istasyonunun arkasında bir ekin tarlasında yerde yatan bir kişi olduğu ihbarını alan 112 Acil Servis görevlileri adrese gitti. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede 53 yaşındaki Ertuğrul Kara adlı şahsın ölü olduğu belirlendi. Evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenilen şahsın ilk bulgulara göre kalp krizi geçirdiği belirlenirken, olay yerine daha sonra polis ekipleri de sevk edildi. Ekin tarlası kenarında cesedi bulunan Ertuğrul Kara'nın iş arkadaşı

Burhan Ay, polise gözyaşları içerisinde verdiği bilgide Gaziantep'ten Beyşehir'e kuaför ve makyaj malzemeleri satışı için geldiklerini belirterek, "Geceyi petrol istasyonunda aracın içerisinde yatarak geçirdik. Arkadaşım sabah erken saatte kalkarak ekin tarlasının karşısındaki bahçeden meyve toplamaya gelmiş. Telefonla yaptığımız aramaya cevap vermeyince aramaya başladık. Cansız bedeni ile karşılaşınca polise haber verdik" dedi.

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının yaptığı incelemenin ardından ceset, şahsın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CESEDİ EKİN TARLASINDA BULUNDU
CESEDİ EKİN TARLASINDA BULUNDU
CESEDİ EKİN TARLASINDA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2011 Salı 12:59:05
Güncelleme :2 Ağustos 2011 Salı 13:14:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?