7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Çevre gönüllüleri iş başında

ÇEVRE GÖNÜLLÜSÜ ÖĞRENCİLER İŞ BAŞINDA

Konya'nın merkez Meram ilçesi Vali Necati Çetinkaya İlköğretim Okulu'ndaki çevre gönüllüsü öğrenciler mahallelerinde temizlik kampanyası başlattı.

Kampanyanın tanıtılması ve bir firma tarafından üretilen vakumlu temizlik aracının Meram Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne hibe edilmesi nedeniyle Vali Necati Çetinkaya İlköğretim Okulu'nda tören düzenlendi. Öğrencilerin temizlik ve çevre duyarlılığı konusundaki konuşmalarından sonra mikrofona gelen Vali Necati Çetinkaya İlköğretim Okulu Müdürü Halil İbrahim Karademir, “Okul olarak mikroplara savaş açtık. Yavrularımız artık sokaklara çöp atmayacakları gibi atanları da uyararak daha temiz bir çevre için mücadele edecekler. Bu kampanyamıza destek veren Meram Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Çevre gönüllüsü öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da, “Daha temiz bir çevre ve daha temiz bir Meram için mücadele eden bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ile birlikte Havzan Mahallesi'nde çevre temizliği kampanyası başlatan çevre gönüllüsü dostu bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Daha temiz bir Meram için temizlik ekiplerimiz 24 saat kesintisiz hizmet veriyor. Yeni araçlarla güçlendirdiğimiz temizlik filomuz ve özverili personelimiz, temizlikle ilgili hiçbir şikayetin kalmaması için ellerinden geleni yapıyorlar” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Başkan Kalaycı ve öğrenciler Havzan Mahallesi'ndeki sokaklarda çöp topladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 15:20:04
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 19:53:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?