4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Cezaevi aracı otomobille çarpıştı

KONYA’nın Ereğli İlçesi’nde cezaevi nakil aracı ile bir otomobilin çarpışması sonucu otomobilde bulunan Dürdane Erbaş (57) yaşamını yitirdi.

Otomobil sürücüsü Ahmet Erbaş (57) ile cezaevi aracında bulunan ve terör suçlusu olduğu kaydedilen Yakup Atalay (42) hafif yaralandı.

Balıkesir Kapalı Cezaevi’nden Adana Kapalı Cezaevi’ne hükümlü taşıyan Cem Özbalaban (32) yönetimindeki 10 FK 136 plakalı cezaevi aracı, bugün saat 01.00 sıralarında Ereğli- Adana Karayolu Acıpınar Köyü yakınlarında, karşı yönden gelen Ahmet Erbaş’ın kullandığı 42 V 7303 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazaya otomobil sürücüsünün hatalı sollama yapmasının neden olduğu bildirildi.


Kazanın ardından her iki araç çevreye savrulurken, otomobilde bulunan Dürdane Erbaş olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü eşi Ahmet Erbaş ile cezaevi aracındaki terör suçlusu Yakup Atalay ise hafif yaralandı. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 11:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?