6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

CHP'li Kılıçdaroğlu, Ereğli'de

CHP'Lİ KILIÇDAROĞLU, EREĞLİ'DE

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'nın Ereğli ilçesinde parti teşkilatın ziyaret etti.

Partisince düzenlenen programa katılmak üzere Konya'dan Kayseri'ye hareket eden CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, yol güzergahındaki Ereğli ilçesinde parti teşkilatını ziyaret etti. İlçe binasında partililerle sohbet eden Kılıçdaroğlu, geçmiş yıllarda CHP'nin Konya'dan 5-6 milletvekili çıkarırken şimdi sadece 1 milletvekilleri bulunduğunu hatırlatarak, "CHP olarak halka daha yakın olmak zorundayız. Bu tablonun sorumlusu halk değil bizleriz. Onları daha çok kucaklamalı, dertlerine sahip

çıkmalıyız. Biz refahı tabana yaymayı isteyen, kimseyi ötelemeyen, inanca saygı gösteren bir partiyiz. Halkla kucaklaşmalı, onlardan kopmadan neler yapabiliriz, önerilerimiz neler olacak bunları anlatmalıyız. Yılmadan, yorulmadan kendimizi halkımıza anlatmak zorundayız" dedi.

CHP olarak 'Aile Sigortası' projesi üzerinde çalıştıklarını kaydeden Kılıçdaroğlu, "Bu proje yoksul aileler için bir panzehirdir. Bir ailenin geliri yoksa veya belli bir miktarın altında ise devletin bu aileye destek vermesi lazımdır. Nasıl derseniz, kadının banka hesabına para yatırarak ailenin kendi ihtiyacı giderilir. Neden kadın derseniz, bir evin direği kadındır. Makarna, kömür vererek bu işler olmaz. Hizmeti tabandan doğru bir şekilde yayacaksınız ki refah düzeyi sağlıklı bir şekilde işlesin.

Yoksulluk başa beladır ve bunu kaldırmak CHP'nin borcudur. Bu projede hiçbir siyasi partinin gündeminde yoktur" diye konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, esnaf ziyareti yaptıktan sonra ilçeden ayrıldı.

CHP'Lİ KILIÇDAROĞLU, EREĞLİ'DE
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 15:33:00
Güncelleme :28 Şubat 2010 Pazar 00:49:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?