2
Mayıs
2024
Perşembe
KONYA

Çifte şehit acısı!

Bingöl'de şehit olan Osman Küçükdilan ile Afyonkarahisar'da şehit olan er Abdullah Tokgöz'ün evlerinin aynı sitede olduğu ortaya çıktı.

Bingöl'ün Karlıova İlçesi’nde teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan 8 polisten Osman Küçükdilan’ın memleketi Konya’ya şehit ateşi düştü. 

2 yıllık polis memuru Osman Küçükdilan’ın şehit düştüğü haberi Konya’da oturan ailesine Emniyet Müdürlüğü yetkililerince verildi. Yaklaşık 1 ay önce baba olduğunu belirtilen şehit polis Küçükdilan’ın evinin ise, bugün son yolculuğuna uğurlanan Afyonkarahisar’daki patlamade şehit olan er Abdullah Tokgöz ile aynı sitede olması dikkat çekti. 

Ayfonkarahisar'da mühimmat deposundaki patlamada şehit olan er Abdullah Tokgöz'ün cenazesi Konya'da toprağa verildi.

Tokgöz'ün cenazesi, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait uçakla, Konya Havaalanı'na getirildi. Daha sonra şehidin cenazesi, çok sayıda aracın katıldığı konvoyla Bosna Hersek Mahallesi'ndeki Türk bayraklarıyla donatılan baba ocağına ulaştırıldı. Burada baba Faruk Tokgöz, oğlu için helallik istedi. Tokgöz'ün cenazesi ardından Mürşit Pınar Camisi'ne götürüldü. Baba Faruk Tokgöz, burada oğlunun fotoğrafını ve Türk bayrağına sarılı tabutunu öptü.

Öğle namazının ardından İl Müftüsü Şükrü Özbuğday cenaze namazını kıldırdı. Daha sonra şehit Tokgöz'ün cenazesi, Konya Şehitliği'nde toprağa verildi.

...
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2012 Pazar 15:02:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?