4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Cinayet işledi, polisleri kandırmaya çalıştı

KONYA'da oturan 23 yaşındaki Kenan Dinç, sokakta tartıştığı Seyfi Uğuz'u göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Cinayet ihbarında bulunan Dinç, gelen polislere “Beyaz bir aracın içerisindeki kişilerin, yolda bir kişiyi otomobilden attığını gördüm. Vatandaşlık görevimi yaparak size haber verdim” dedi. Ancak olay yeri yakınlarında bulunan kanlı bıçak üzerinde Kenan Dinç'in parmak izine rastlandı. Gözaltına alınan ve alkollü olduğu öğrenilen Dinç, sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf etti.

Olay, saat 01.00 sıralarında Meram İlçesi Tırılırmak Mahallesi Aşağı Kovanağzı Kavşağı'nda meydana geldi. 1 yıldan bu yana eşinden ayrı olan ve pazarcılık yapan 3 çocuk babası Seyfi Uğuz, arkadaşları ile bir parkta içki içtikten sonra evine gitmek üzere yola çıktı. Uğuz, evinin yakınlarda alkol alan bir grup gençle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Diğer gençler kaçarken Kenan Dinç, alkollü olduğu öne sürülen Seyfi Uğuz’u göğsünden bıçakladı. Polisi arayan Dinç, cinayet ihbarında bulundu.

Gelen polis ekipleri Seyfi Uğuz’un ölmediğini tespit ederek sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen 112 hızır acil servisi ambulansı ile Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Uğuz, ameliyata alındı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü. Polise cinayet ihbarında bulunan Kenan Dinç, olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekiplerine, “Beyaz bir aracın içerisindeki kişilerin, yolda bu kişiyi otomobilden attığını gördüm. Yanına gittiğimde kanlar içinde olduğunu farkedince vatandaşlık görevimi yaparak size bildirdim” dedi. Ekipler, bölgede yaptıkları araştırmada suç aleti olan kanlı bıçağı yakınlarda buldu. Bıçak üzerinde Dinç'in parmak izine rastlandı. Kenan Dinç, sorgusunda cinayeti çıkan kavga sonrası işlediğini itiraf etti. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
DHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2007 Pazar 11:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?