6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Cinayetin ardından dram çıktı

CİNAYETTEN PARÇALANMIŞ AİLE ÇIKTI

Konya'da yuvadaki çocuğunu ziyaret ettikten sonra kendisine sarkıntılık yapan kişiyi öldüren kadın, adliyeye sevk edildi.

Kadının kendisine sarkıntılık yapan yaşlı adamı güvenlik görevlisine şikayet ederek uzaklaştırdığı ancak şahsın geri dönerek tacize devam ettiği ortaya çıktı.

Olay, merkez Meram ilçesi Konya Tren Garı'nda meydana gelmişti. İddiaya göre, yuvada kalan çocuğunu ziyaretten dönen M.Ç., akşam saat 21.00'de tren garına geldiği sırada 62 yaşındaki Hüseyin Uluışık'ın sözlü tacizine uğradı. 43 yaşındaki kadın, yaşlı ve alkollü adamı uyararak güvenlik görevlisine şikayet etti. Güvenlik görevlisi yaşlı adamı uzaklaştırdı ancak şahıs tekrar gelerek tacizlerine devam edince M.Ç. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

CİNAYET İŞLEYEN KADININ HAYATI FİLM GİBİ

43 yaşındaki 2 çocuk annesi M.Ç.'nin dini nikahla evlendiği kocasından 2 çocuğu oldu. Aradan geçen birkaç yılın ardından kocası tarafından terk edilen M.Ç., zor günler geçirmeye başladı. 3 kez kendisine sahip olmaya çalışan kişilerle kavga eden M.Ç., her defasında cezaevine girip çıktı. M.Ç.'nin durumunu öğrenen Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, gerekli incelemeyi yaptıktan sonra 2 çocuğu da yuvaya aldı. Çocuklardan bir tanesi bir aileye verildi, diğeri ise yuvada kaldı.

2007 yılında karıştığı yaralama olayından sonra 5 yıl hapis cezası alan M.Ç., iyi hal nedeniyle 5 Ağustos'ta cezaevinden tahliye edildi. Akşehir'deki evine yerleşen M.Ç, trenle yolculuk yaparak sürekli yuvada kalan kızını ziyarete gitmeye başladı. M.Ç, dün gece de kızını ziyaretten dönerken kendisini taciz eden şahsı öldürdü.

 ÖLDÜRMEDEN GÜVENLİK GÖREVLİSİNE ŞİKAYET ETTİ

M.Ç. ifadesinde, tren garına gittiğinde tanımadığı yaşlı adamın kendisine laf attığını belirterek, "Güvenlik görevlisini çağırdım, durumu anlattım. Görevli, adamı uzaklaştırdı ancak daha sonra tekrar geldi. Ben de bu kez çantamdan bıçağı çıkardım, hatta 2 bıçak vardı. 'Birini al, beni öldür, kurtulayım' dedim almadı, üzerime gelince ben de bıçağı salladım. Kaç defa vurdum hatırlamıyorum" dedi. Olaydan sonra polise ifade veren güvenlik görevlisi de M.Ç.'nin dediklerini doğruladı.

Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen M.Ç., adliyeye sevk edildi.

CİNAYETTEN PARÇALANMIŞ AİLE ÇIKTI
CİNAYETTEN PARÇALANMIŞ AİLE ÇIKTI
CİNAYETTEN PARÇALANMIŞ AİLE ÇIKTI
CİNAYETTEN PARÇALANMIŞ AİLE ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 14:33:01
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 16:06:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?