6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Çocuğu alınan kuma çıldırdı

Konya'da, çocuğu olmayan karısının üstüne getirdiği kumadan çocuk sahibi olan bir kişi, resmi nikahlı karısı ile birlikte çocuğu alarak kumayı evden göndermek isteyince kadın tarafından bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre, Karatay ilçesi Erenler Mahallesi Saçaklı Sokak'ta ikamet eden Akif K. (43) ve Fikriye K. (50) çifti, çocukları olmadığı için eve dini nikahla ikinci bir kadın getirilmesi konusunda anlaştı. Bunun üzerine iki yıl önce Esme A. (28), Fikriye K'ye kuma olarak dini nikahla Akif K. ile evlendi.

Akif K. ile Esme A'nın 11 ay önce Resul ismini verdikleri bir çocukları oldu. Esme A'nın çocuğunun olmasının ardından Akif K. ve Fikriye K, genç kadının çocuğu bırakarak evden gitmesini istemesi üzerine tartışmalar yaşanmaya başladı. 11 aylık bebeği elinden alınmak istenen Esme A. dün gece kocası ve kuması tarafından darp edildikten sonra evden atılmak istendi.

Çocuğundan ayrılmak istemeyen Esme A. kavganın büyümesi üzerine eline geçirdiği bıçakla dini nikahlı kocası Akif. K'yi baldırından ve omzundan bıçakla yaraladı. Karısı Fikriye K. tarafından olay yerine çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Akif K. tedavi altına alındı. Kocası ve Fikriye K. tarafından darp edilen Esme A. da sağlık kontrolü için bebeği Resul'le birlikte aynı hastaneye getirildi.

Kucağında bebeği ile birlikte hastane çıkışında gazetecilerin sorularına cevap veren Esme A, "Beni kuma olarak getirdiler, çocuk için getirdiler. Şimdi de çocuğu bırakıp git diyorlar. Çocuğumu kesinlikle vermem" dedi. Akif K'nin hastanede tedavisi devam ederken, Esme A. ve Fikriye K. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 13:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?