6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Çocuğun cesedi kanalda bulundu

Konya'da oltayla oynarken evlerinin önünde geçen taşkın su önleme kanalına düştüğü sanılan çocuğun cesedi, arama çalışmalarının ardından bulundu.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 19.00 sıralarında Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Eylikler Köyü'nde meydana gelen olayda, köy içerisinden geçen Sarıöz taşkın su önleme kanalında olta ile oynarken suya düştüğü tahmin edilen 4 yaşındaki Aziz Savat'ın cesedi, yaklaşık 3 saat süren bir arama çalışmasının ardından çıkarıldı.

Evinin önünden geçen taşkın su önleme kanalı kenarında babasının yaptığı olta ile oynarken görüldüğü belirtilen çocuktan bir süre sonra haber alınamadı. Çocuğun kanala düşme ihtimali üzerine çevrede ve su içerisinde köylüler tarafından arama çalışması başlatıldı.

Arama çalışmaları saat 21.30 sıralarında netice verdi. Köylü bir vatandaşın evinden yaklaşık 200 metre uzaktaki Değirmen mevkiinde sazlıkların arasında derinliği yaklaşık 40 santim olan suyun içerisinde bularak çıkardığı ceset, daha sonra bir otomobille Beyşehir Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Acil serviste yapılan kontrolde çocuğun hayatını kaybettiği belirlenirken, ceset otopsi yapılmak üzere morga konuldu. Suda boğularak öldüğü sanılan çocuğun kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 14:10:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?