6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Çocuklar bayramı polislerle geçiriyor

Konya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri, "Polis Abi, Polis Abla Projesi" kapsamında Kurban Bayramı'nı çocuklarla birlikte geçiriyor. Çocuklar, polis ağabey ve ablalarıyla masa tenisi, bilgisayar oyunu ve satranç oynadı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi tarafından "Polis Abi, Polis Abla Projesi" kapsamında Kurban Bayramı'nda suça meyilli, istismara açık çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Çocuk Kulübü'ne üye olan çocukları evlerinde ziyaret eden polisler, Çocuk Şubesi'ne getirdikleri çocuklarla bayramlaştıktan sonra satranç ve masa tenisi turnuvası düzenledi. Çocuklarla polisler birlikte bilgisayarda çeşitli oyunlar oynayarak yarıştı.

Bayramın 1. gününü eğlenerek geçiren çocuklar, diğer günlerde de bu
etkinliklere katılacaklar. Çocuk Şube Müdürü İsmail Karasakal, "Polis Abi, Polis Abla Projesi"nin sosyal, kültürel, eğitim ve yardım faaliyetlerini içerdiğini belirterek, "Kurban Bayramı'nda da çocuklarımızla beraber olduk. Onların eğlenmesini, bayramı bayram gibi geçirmesini sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bu proje kapsamında çocuklarımızın yararına olan her türlü faaliyetlere devam edeceğiz. Çünkü bu çocuklar bizim geleceğimiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 14:26:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?