30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Çocuklara bayram armağanı

ÇOCUKLARA BAYRAM ARMAĞANI: ÜCRETSİZ FÖN

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir erkek kuaförü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara ücretsiz fön kampanyası düzenledi.

Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren kuaför salonunun sahibi Yusuf Yaşar, çocuklara bayram armağanı olarak saçlara ücretsiz fön çekme uygulaması gerçekleştirdiklerini söyledi. Çocukları sevindirerek, bayramın yapılacağı alana saçları daha bakımlı ve düzgün bir şekilde gitmeleri için 23 Nisan'da böyle bir kampanya düzenlediklerini belirten Yaşar, "Bu kampanyayı bir gün önce bölgemizdeki yerel televizyon kanalımız vasıtasıyla ilçemizde çocuklarımıza duyurduk. 23 Nisan günü sabah saat 08.00 ile 12.00

arasındaki 4 saatlik sürede ilköğretim çağındaki öğrenciler için ücretsiz olarak saçlara fön çekme mesaisi yaptık. Kampanyaya çocuklarımızdan büyük ilgi oldu. Diğer meslektaşlarımız ile esnaflarımıza da örnek olduğumuzu düşünüyorum. Her yıl bu tür bayramlarda esnaf olarak, kuaförler olarak çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik bu ve benzer kampanyalar düzenleyerek bayramı onlar için daha çekici ve mutlu edici bir hale getirebiliriz" dedi.

ÇOCUKLARA BAYRAM ARMAĞANI: ÜCRETSİZ FÖN
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2011 Cumartesi 13:13:02
Güncelleme :23 Nisan 2011 Cumartesi 19:27:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?