7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Çocuklara özel eğlence merkezi

Konya’da ilk ve Türkiye’de 3. defa yapılan çocuklara özel eğlence merkezi, Konya’nın diğer şehirlerden ayrıcalıklı olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı “Çocuk Eğlence Merkezi ve Aqua Park”ın temelinin önümüzdeki günlerde atılması ve 6 ay gibi kısa bir zamanda bitirilmesi amaçlanıyor.

Çocuk Eğlence Merkezi’nin Sille Caddesi üzerinde bulunan eski asfalt şantiyesi alanına yapılacağını söyleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa; “Bu merkezi 40 bin metre karelik alan üzerine kuracağız. Konya tarihinde ilk defa çocuklara özel bir eğlence merkezi yapılıyor. Avrupa’nın pek çok şehrinde dahi bulunmayan çocuklara özel eğlence merkezi Konyamıza yeni bir çehre kazandıracak” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa; çocuk eğlence merkezi için son aşamaya geldiklerini, bu merkez bittiği anda Konya şehrinin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı yarı olimpik yüzme havuzu yanına yapılacak olan çocuk eğlence merkezinde; luna park, aqua park, kafeterya, koşu pisti, anıt mahiyetinde saat kulesi, piknik alanları, idari ve sosyal binalar, 7 adet ahşap kamelya ve dinlenme alanları yer alacak.

Çocuk eğlence merkezinin 2004 yılının bahar ayında bitirilmesi ve hizmete açılması hedefleniyor.
Didem Çakmak
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2003 Salı 00:00:14
Güncelleme :14 Ocak 2004 Çarşamba 11:22:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?