6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Çumra'ya yeni halı saha

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı halı saha tamamlandı.

Çumra Belediye Başkanı Nasır Ersöz, kapalı halı saha projesinde son aşamaya gelindiğini ve sahanın üzerinin branda ile kapatılarak zeminin sunu çim halı ile kaplandığını söyledi.

Sporun ve gençliğin yetişmesine verdikleri önemin yapılan hizmetlerle gösterildiğini belirten Başkan Ersöz, ”İlçemizin gelişimi yolunda alt yapının yanı sıra vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerde bulunabilecekleri alanları hayata geçiriyoruz. Bir ülkenin gelişebilmesi için gençlerinin eğitim, kültür ve spor alanlarında iyi yetiştirilmesi son derece önemlidir. Bu kapsamda, spor kulübümüz bünyesinde açtığımız yaz spor okulları, futbol, tekvando, karate, bisiklet gibi birçok dalda hizmet veriyor. Gençlerimizin belediyemizden istediği spor tesislerinden biri kapalı halı sahaydı. Birçok il ve ilçede bile bulunmayan bin 500 metrekare kapalı alana sahip modern bir halı saha projesi hazırladık. Kapalı spor salonu yanındaki eski açık halı sahanın yerine standartlara uygun modern bir kapalı halı sahayı inşa ettik. Çumra’mıza birbirinden değerli yatırımları kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz” dedi.

 Başkan Ersöz, ilçenin yazın sıcaktan kışın soğuktan etkilenmeden her vakit spor yapılabilecek bir tesise kavuştuğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 17:33:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?