6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Dalga geçti diye adam öldürdü!

Konya'da dün işlenen cinayetin zanlısının, kız kardeşiyle sokakta yürürken, akrabaları ve komşusu olan 22 yaşındaki genci, kendisine küfür edip dalga geçtiği için öldürdüğü öğrenildi.

Olay, dün öğle saatlerinde merkez Karatay ilçesi Çimenlik Mahallesi Altundağ Sokak 42 nolu evin önünde meydana gelmişti.

İddiaya göre, kağıt toplayarak geçimini sağlayan 22 yaşındaki Ali Rıza Kutlu, evinin önünden kız kardeşi C.K. (25) ile geçen market işletmecisi Satılmış T'ye pencereden laf attı. Daha sonra evden çıkan Kutlu, iki gün önce darp edilerek kafasından yara alıp gözü mor olan Satılmış T'ye, "Nasıl dayak yedin" diyerek dalga geçmesinin ardından aralarında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Kutlu, Satılmış T'ye küfür etmeye başladı. Satılmış T. de üzerinde bulunan ekmek bıçağını çıkartarak, Kutlu'yu sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan Kutlu, kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'nde hayatını kaybetmiş, olayın ardından cinayet zanlısı Satılmış T. ile kız kardeşi C.K. gözaltına alınmıştı.

Zanlı satılmış T, cinayeti Ali Rıza Kutlu'nun dalga geçip mahallede küfür etmesi nedeniyle işlediğini itiraf etti. Satılmış T. ile kız kardeşi C.K. sağlık raporlarının alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. C.K. savcılıktan serbest kalırken, cinayeti işleyen Satılmış T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 16:32:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?