6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Darty mağazası açıldı

KONYA'DA DARTY MAĞAZASI AÇILDI

Avrupa'da 10 ülkede faaliyet gösteren DARTY, Türkiye'deki 18. mağazasını Konya'da açtı. Mağazanın açılışı dolayısıyla sürpriz fiyatlardan yararlanmak isteyen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

Gece saat 24.00'ten itibaren mağaza önünde kuyruğa giren vatandaşların sayısı, açılış saati yaklaştıkça 2 bine ulaştı. Konya merkezin yanı sıra ilçelerden de katılımın olduğu açılışta müşteriler, saat 07.00'da mağazaya girmeye başladılar. Açılış nedeniyle düzenlenen kampanyada cep telefonundan LCD TV'ye, buzdolabından ekmek kızartma makinesine kadar şok fiyatla satışa sunulan indirimli ürünler mağaza açılışından itibaren neredeyse dakikalar içerisinde tüketildi. En fazla talep LCD TV'lere olurken,

Konyalılar indirim sayesinde cep telefonlarını da uygun fiyata alma fırsatı buldular. Kadınların da ilgi gösterdiği açılışta ekmek kızartma makinesi, ütü, elektrikli süpürgeler en çok ilgi gören ürünler oldu.

Konya'da ilk olan DARTY, Merkez-Kipa AVM'de açıldı. Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 190 kategoride 355 markaya ait 5 binden fazla ürünün satın alınabileceği DARTY, İstanbul, İzmit, Ankara ve Antalya'dan sonra Konya mağazası ile Konyalılara da hizmet verecek.

KONYA'DA DARTY MAĞAZASI AÇILDI
KONYA'DA DARTY MAĞAZASI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 13:59:03
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 15:34:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?