6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Davutoğlu'na AKP'ye katılım sürprizi

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun bir dizi ziyaret için geldiği Konya'nın Taşkent ilçesinde makamında ziyaret ettiği Taşkent Belediye Başkanı Ali İhsan Camgöz, mensubu bulunduğu Saadet Partisi'nden istifa ettiğini belirterek Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AK Parti) geçmek için katılım dilekçesi verdi.

Bir dizi ziyaret için Konya'nın Taşkent ilçesine gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Taşkent Belediye Başkanı Ali İhsan Camgöz'ü makamında ziyaret etti. Bakan Davutoğlu'na Taşkent hakkında bilgi veren Camgöz, bir anda konuşmasını keserek belediye başkanı seçildiği SP'den istifa ettiğini açıkladı. Bundan sonra AK Parti çatısı altında çalışmak istediğini ifade eden Camgöz, katılım dilekçesini AK Parti Taşkent İlçe Başkanı Kenan Küçük'e teslim etti. Başkan Camgöz'ün AK Parti'ye katılmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bakan Davutoğlu da, Taşkent'in mevcut potansiyellerini harekete geçirmek için devlet-millet işbirliği sağlanması gerektiği ve Taşkentli müteşebbislerin bu konuda üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

Daha sonra yanına gelen Başkan Ali İhsan Camgöz'ün oğlu Avni Camgöz'le sohbet eden Davutoğlu, Avni Camgöz'e babasının başkanlığını nasıl bulduğunu sordu. Babasından şikayetçi olmadığını söyleyen Avni Camgöz, ancak babasının eve geç gelmesinden şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Bakan Davutoğlu'na geyik boynuzu işlemeli kılıç hediye edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2009 Pazar 16:01:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?