30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Davutoğlu'ndan anne şefkati

BAYAN DAVUTOĞLU'NDAN ANNE ŞEFKATİ

Konya'ya gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu seçim çalışmalarına devam ederken, eşi Sare Davutoğlu da devlet koruması altında olan çocukları ziyaret etti.

Bugün sabah saatlerinde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu Konya'ya geldi. Bakan Davutoğlu çalışmalarına devam ederken, eşi de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Sare Davutoğlu, Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından faaliyete geçirilen çocuk evlerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Davutoğlu'na Vali Aydın Nezih Doğan'ın eşi Hatice Doğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in eşi Fatma Akyürek eşlik etti. Konya'da devletin sahip çıktığı parçalanmış aile çocuklarının kaldığı

çocuk evlerini ziyaret eden Davutoğlu, onlarla bire bir ilgilenip oyuncak bebekler hediye etti. Çocuklara anne şefkati gösteren Davutoğlu, kendisinin sürekli böyle faaliyetlerde bulunacağını belirtti. Aile sıcaklığı katan çocuk evleri projesinin önemine değinen ve burada hizmet veren görevli arkadaşların bir anne, bir baba şefkati göstermiş olduklarını gördüğünü belirten Davutoğlu, çocuklar için uzun vadeli verimli sonuçlar elde edileceğini söyledi.

BAYAN DAVUTOĞLU'NDAN ANNE ŞEFKATİ
BAYAN DAVUTOĞLU'NDAN ANNE ŞEFKATİ
BAYAN DAVUTOĞLU'NDAN ANNE ŞEFKATİ
BAYAN DAVUTOĞLU'NDAN ANNE ŞEFKATİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2011 Cuma 15:06:04
Güncelleme :6 Mayıs 2011 Cuma 16:19:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?