30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Davutoğlu'ndan teşekkür ziyaretleri

BAKAN DAVUTOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, seçim bölgesi olan Konya'da AK Parti'ye en fazla oy veren ilçe ve beldelere teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Bakan Davutoğlu ilk olarak 12 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye yüzde 93.37 oranında oy veren Sarayönü ilçesine bağlı Kurşunlu beldesini ziyaret etti. Belde Belediye Başkanı Ali Sami Ülker'i makamında ziyaret ederek belde hakkında bilgi alan bakan Davutoğlu daha sonra belediye salonunda vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Kerim Özkul, Gülay Samancı, Mustafa Kabakçı, Mustafa Baloğlu, İlhan Yerlikaya ve diğer partililerle birlikte vatandaşlarla buluşan Davutoğlu, kendinden önce yapılan konuşmaları küçük bir kızı önünde duran masanın üzerine oturtarak birlikte dinledi. Seçim döneminde 31 ilçe ve 50'den fazla beldeyi ziyaret ettiklerini belirten Davutoğlu, "Bu dönemde bir söz vermiştim. Seçimlerde AK Parti'ye en fazla desteği veren ilçe ve beldeye teşekkür mahiyetinde tekrar geleceğime dair söz vermiştim. Seçimlerde yüzde 93.37 oranıyla Kurşunlu, AK Parti'ye en çok desteği veren belde oldu. Bu desteği veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Başbakanımızın da dediği gibi artık o yarış bitti, şimdi hizmet götürme yarışı başladı. Bize destek veren vermeyen olarak ayırmadan herkese hizmet götürme çabasında olacağız" dedi.

Konuşmasının ardından ziyaretleri anısına Belde Belediye Başkanı Ali Sami Ülker tarafından Bakan Davutoğlu'na işlemeli vazo hediye edildi.

BAKAN DAVUTOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ
BAKAN DAVUTOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ
BAKAN DAVUTOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ
BAKAN DAVUTOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2011 Çarşamba 13:45:03
Güncelleme :23 Haziran 2011 Perşembe 13:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?