4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Dayakçı kocaya 5 bıçak darbesi

KONYA’nın Seydişehir İlçesi’nde 1 çocuk annesi 35 yaşındaki İklime Tütüncü, kendisini sürekli dövdüğünü ileri sürdüğü eşi 39 yaşındaki Ümit Tütüncü’yü 5 bıçak darbesiyle öldürdü. Ölen Ümit Tütüncü'nün 2 yıllık eşi İklime'ye şidet uyguladığı için 1.5 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ve bu dosyahnın Yargıtay aşamasında olduğu ortaya çıktı. 

Olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında ilçenin Alaylar 2 Mahallesi, 806 Sokak’ta meydana geldi. Tütüncü çiftinin evinden çığlıklar duyan komşuları, karı- koca kavgası olduğunu sanarak polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Ümit Tütüncü’yü salonda kanlar içinde yatarken buldu. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekibindeki görevliler, vücudunda bıçak darbeleri olan Ümit Tütüncü’nün yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Polis, oturma odasında sürekli ağlayan İklime Tütüncü’yü gözaltına aldı. 11 aylık bir çocuğu olan İklime Tütüncü şoka girdiği için uzun süre ifadesi alınamadı. İklime Tütüncü, sabah yapılan sorgusunda eşi Ümit Tütüncü’yü bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Tütüncü ifadesinde, şunları söyledi: 

“Eşim beni sürekli dövüyordu. Tüm akrabalarımız ve komşularım da bu durumu biliyordu. Daha önce de bir kez beni çok feci dövdüğü için şikayetçi olmuştum. Olay günü yine incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenle beni dövmeye başladı. Artık dayanacak gücüm kalmamıştı. Bir anda mutfağa koşarak bıçağa sarıldım. Eşimin boş bulunduğu bir anda bıçağı sapladım. Sonrasını hatırlamıyorum.'' Tütüncü çiftinin komşuları ise Ümit Tütüncü’nün sürekli içki içtiğini ve eşiyle kavga ettiğini anlattı. Ümit Tütüncü’nün cenazesi yapılan otopsinin ardından Seydişehir Devlet Hastanesi’ne morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Milliyet internet
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2007 Çarşamba 15:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?