6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Direksiyon başında kalbine yenildi

DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİREN TAKSİCİ ÖLDÜ

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan aldığı yolcuları Konya'nın Kulu ilçesine getirirken yolda kalp krizi geçirerek rahatsızlanan taksici yolcuları indirdiği bina önünde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Almanya'dan yolcu olarak gelen Halil ve Hasan Yavaş'ı Esenboğa Havalimanı'ndan alan taksici Aziz Can (55), 06 T 7623 plakalı taksisi ile Konya'nın Kulu ilçesine doğru yola çıktı. Sürücü Can, Kulu ilçesi TŞOF Tesisleri yakınlarında aşırı terleme ve bulantıyla rahatsızlanıp durdu ve istifra etti. Yolcular, sürücüden TŞOF Tesisleri'nde bir doktora görünmesini istedi ancak sürücü Can, "Çorba içmiştim, zehirlenme olmuş olabilir. Şuan bir şeyim yok" dedi. Yola devam eden Can, Kulu ilçe

merkezi Jandarma Sokak'taki müşterilerin evi önünde otomobili durdurduktan sonra direksiyon başında yığılıp kaldı. 112 Acil Servis'e haber verilmesiyle olay yerinden Kulu Devlet Hastanesi acil servisine götürülen Can'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Can'ın cesedi hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 12:15:02
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 12:37:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?