7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Doğalgazda abonelik avantajı sürüyor

KONYA'DA DOĞAL GAZA ABONELİK AVANTAJI SÜRÜYOR

Konya'da, şehir içi doğalgaz dağıtımını yapan Gaznet A.Ş. Genel Müdürü Ali İhsan Sılkım, “Kışın Abone Ol, Yazın Öde” kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Gaznet A.Ş. Genel Müdürü Ali İhsan Sılkım, daha önceleri hava kirliliği açısından sorunlar yaşayan Konya'da doğal gaz kullanımıyla birlikte bu sorunun önemli ölçüde aşıldığını belirtti. Bunun şehrin çağdaş kimliğine katkı sağladığını kaydeden Sılkım, düzenlenen kampanyalarla doğal gaz kullanımının artırılmasının hedeflendiğini bildirdi.

31 Mart'a kadar devam edecek, “Kışın Abone Ol, Yazın Öde” kampanyası ile doğal gaz abonesi olmak isteyenlerin 289 TL + KDV tutarındaki abonelik bedelini iki taksitte ödeyebileceğini hatırlatan Sılkım, “Isınma, mutfak ve sıcak su için de konfor sağlayan doğal gazın daha geniş bölgelerde kullanımını hedefliyoruz. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor. Doğal gaz hizmetini verdiğimiz bölgelerde büyük ilgi gören kampanyanın Konyalılar için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. 15 gün sonra sona erecek kampanyamızdan tüm Konyalıların faydalanmasını istiyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 14:23:05
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 14:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?