6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Doğan: 'Konya örnek şehir olacak'

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya'nın her açıdan büyüklüğüne yakışan hizmetleri almasının Konya'yı sadece Türkiye'de değil, dünyada da söz sahibi örnek bir şehir konumuna getireceğini söyledi.

Vali Doğan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Konya Bölge Müdürlüğü'ne iade-i ziyarette bulunduğu sırada yaptığı açıklamada, Konya'nın son yıllarda her alanda süratle geliştiğini ve hayati derecede önemli olan projelerin de tamamlanma aşamasına gelindiğini ifade ederek, "Bu yatırımların bitip devreye girmesiyle birlikte Konya tam anlamıyla bir çekim merkezi olacaktır. Sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda tahminlerin çok üstünde gelişmeler sağlanacak ve örnek bir şehir konumuna gelecektir. Başta sayın Başbakanımız olmak üzere, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve diğer ilgililerimiz Konya'nın bütün meseleleri ile yakından ilgilenmekte ve devam eden yatırımların bir an önce bitirilmesi için özel ilgi göstermektedirler. Bizim de Konya olarak devlet ve özel sektör temsilcileri, yani bütün şehir, el birliği ile gönül birliği ile Konya'nın büyüklüğüne yakışan bir şekilde birlik ve beraberlik içinde hizmet etmek ve Konya'yı marka şehir haline getirmek için çalışmalıyız" dedi. Vali Doğan, basının da kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirmesinin öneminin farkında olduklarını, bunun için de bütün kurumların Konya için birlikte hareket etmelerini çok önemsediklerini söyledi.

İHA Konya Bölge Müdürü Kenan Arvas da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arvas, "Konya her anlamda büyük bir şehrimizdir. Sayın Valimizin bilgisi, tecrübesi ve enerjisi ile Konya'ya çok büyük hizmetlerde bulunacağına inaniyoruz. Sayın Valimizin şu ana kadar Konya'da resmi ve özel sektör bağlamında hizmetleri başarılı bir şekilde koordine etme, sivil toplum teşkilatları ve diğer kurumlarla sağladığı üst seviyedeki yakın iş birliği çalışmaları Konya'nın gelişmesine büyük katkılar sağlayacaktır. Konya bundan kazançlı çıkacaktır" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2009 Çarşamba 10:17:43
Güncelleme :26 Ağustos 2009 Çarşamba 10:24:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?