6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Doğanhisar'da hummalı çalışma

Konya'nın Doğanhisar İlçe Belediyesi, kent merkezinde hizmet seferberliği başlattı.

29 Mart yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) adayı Salih Öztoklu'nun seçilerek göreve başladığı Doğanhisar ilçesinde yenileme ve düzenleme çalışmaları başladı.

Doğanhisar Belediye Başkanı Salih Öztoklu, görevi devralıp hizmete başlarken öncelikle halkın seçim öncesi duyduğu rahatsızlıkları çözüme kavuşturmak yolunda ilk adımı attıklarını söyledi.

Doğanhisar'da büyük sorun haline gelen pazar yeri genişlettiklerini kaydeden Başkan Öztoklu, "Yıllardır atıl vaziyette bakımsız olarak amacına uygun hizmeti veremeyen belediyemize ait hamam ve otelin gerekli restorasyonu yapılması sonucu sağlıklı bir hale getirilerek halkımızın hizmetine sunduk. İlçemizde eksikliği büyük ölçüde hissedilen bir nikah salonunu kısa zamanda tamamlayarak hizmetine sunduk. Cadde, sokak, orta refüj ve yeşillendirmeye müsait alanlarda gerekli düzenlemeler yapılarak ilçemize yakışır bir hale getirildi. Sulu tarım yapılması sebebi ile sulanabilir araziye su götürme amaçlı açık su kanalları temizlenip bakımı yapılarak çiftçimizin zamanı gelince daha rahat kullanılması sağlandı" dedi.

Başkan Öztoklu, belediye hizmet binasının modern hale getirildiğini, kent merkezinden akan Ali Çayı'nın ıslah projesi ile Gölcük mevkisindeki piknik alanının düzenleme projesinin hazırlanarak en kısa zamanda çalışmalara başlanacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 09:21:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?