6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Dolmuşlar dezenfekte edildi

KONYA'DA DOLMUŞLARA DOMUZ GRİBİ İLAÇLAMASI

Konya'da hatlı minibüsler ile okul ve diğer servis araçları, H1N1 virüsünün yayılmasını önlemek adına her gün dezenfekte ediliyor.

Dünyada ve Türkiye'de can almaya devam eden ve hızlı bir şekilde yayılan H1N1 virüsünün yayılmasında toplu taşıma araçları en ön sıralarda yer alıyor. Bu riskin önüne geçmek adına Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası tarafından kendilerine üye bütün hatlı minibüsler ve umumi servis araçları, virüse karşı düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Konya'da hizmet veren 530 hatlı minibüs ile 740 öğrenci servis aracının her gün muntazaman dezenfekte edildiğini belirten Konya Minibüsçüler ve Umum servis

Araçları Odası Başkan Vekili Muharrem Karabacak, "Dezenfekte işlemleri, günlük periyotlarla yapılmakta olup bu işlemler özellikle okul servis araçlarında ve hastane hatlarına çalışan minibüslerimizde 12 ay boyunca devam edecektir. Ayrıca minibüs şoförleri ile öğrenci servis şoför ve rehber personeline konu ile eğitim çalışmalarımız ise sürmektedir. Konya halkı, güven içerisinde toplu taşıma araçlarımızı tercih edebilirler" dedi.

KONYA'DA DOLMUŞLARA DOMUZ GRİBİ İLAÇLAMASI
KONYA'DA DOLMUŞLARA DOMUZ GRİBİ İLAÇLAMASI
KONYA'DA DOLMUŞLARA DOMUZ GRİBİ İLAÇLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2009 Cumartesi 15:35:01
Güncelleme :12 Aralık 2009 Cumartesi 17:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?