7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Düğün dönüşü kaza: 11 yaralı

Konya'da, sünnet düğününden dönen kişilerin içinde bulunduğu otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında çoğunluğunu çocukların oluşturduğu 11 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Araplar ve Kahraman caddelerinin birleştiği yerde yerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Bindal idaresindeki 42 SL 346 plakalı minibüs, sünnet düğününden dönen kişilerin içinde bulunduğu Ahmet Cavlazoğlu yönetimindeki 42 BR 039 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobilde bulunan Ahmet Cavlazoğlu, Hatice (27), Kezban (53), Nisa Yıldız (4), İlknur (31), Nehir (2), Mustafa (11) ve Deniz Üstündağ (8) ile minibüste bulunan İbrahim, Nevzat Bindal (18) ve Emre Çolak (16) yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Konya Numune ve Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırak tedavi altına alındı.
Gürültüyle birlikte dışarı çıktığını söyleyen görgü tanıklarından Ramazan Yakup, "Dışarı çıktığımda minibüsle otomobil çarpışmıştı. Yaralılar yola savrulmuş, bir çocuk da lastiğin bulunduğu yerde sıkışmıştı. Yaralılara ilk müdahaleyi biz yaptık" şeklinde konuştu.

Kaza sonrası olay yerine gelen itfaiye, meydana gelebilecek patlamaya karşı LPG'li olan otomobilin gazını kesti. Çarpışmanın etkisiyle büyük çapta hasar gören her iki araç bulundukları yerden kaldırılarak otoparka çekildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 12:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?