4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Düğün yolunda kaza!

KONYA'da, yapılacak düğüne gidenleri taşıyan kamyonet, kontrolden çıkarat şarampole yuvarlandı. Kazada, damadın babası 59 yaşındaki İdris Koca olay yerinde, 17 yaşındaki kuzeni Adnan Katırcı ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.


Kaza, saat 14.00 sıralarında Çumra- Karaman Karayolu'nun 16'ncı kilometresinde meydana geldi. İdris Koca, akrabalarıyla birlikte oğlu İsa Koca'nın düğününe katılmak için diğer oğlu 25 yaşındaki Mehmet Koca'nın kullandığı 42 HV 072 plakalı kamyonetle Çumra'dan yola çıktı. Sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkan kamyonet, takla attıktan sonra şarampole yuvarlandı. Kazada, damadın babası İdris Koca, olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta bulunan damadın kuzeni 17 yaşındaki Adnan Katırcı ise kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralanan araç sürücüsü Mehmet Koca ayakta tedavi edilirken, damadın diğer kardeşleri Fatih Koca (19) ile Mertcan Koca (6) Konya Numune Hastanesi'nde, Furkan Koca (8) ile diğer kuzeni Muhammed Katırcı (11) ise Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.


Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2007 Pazar 16:57:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?