6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Durakta otobüs beklerken bıçaklandı

KONYA’da, kentin en işlek caddesinde kimliği belirlenemeyen iki kişi, durakta otobüs bekleyen öğretmenin üzerine bira şişesi attı. Ardından da “Neden yan bakıyorsun” diyerek genç öğretmeni bıçakladı. Şehir magandaları, motosikletlerine binerek olay yerinden kaçtı.

Kent merkezinde gezdikten sonra evine gitmek için durakta otobüs bekleyen 28 yaşındaki Mustafa Koyuncu’nun üzerine kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi tarafından bira şişesi atıldı. Bir anda neye uğradığını şaşıran genç öğretmen, şişenin atıldığı yöne baktığında motosiklet üzerindeki iki kişi “Neden bakıyorsun? Ne oldu?” diye sordu.

Alkollü oldukları gözlenen iki kişi ve öğretmen Mustafa Koyuncu arasında tartışma başladı. Bu sırada saldırganlardan biri üzerinde bulundurduğu bıçakla Koyuncu’yu sol bacağından bıçakladı. İki saldırgan daha sonra motosikletlerine binerek olay yerinden kaçtı.

Bir dershanede öğretmen olarak görev yapan Koyuncu, ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, kaçan iki saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

DHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 12:37:42
Güncelleme :14 Temmuz 2008 Pazartesi 12:43:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?