6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

DYP Genel Başkanı Konya'da

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, bıraktıkları yerden tekrar devam etmek üzere iktidar yolculuğuna çıktıklarını söyledi.
DYP Konya İl Teşkilatı tarafından Rixos Otel'de düzenlenen iftar yemeğine DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, DYP Konya İl Başkanı Bahadır Özbekoğlu ve partililer katıldı. Yemekten sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan DYP Genel Başkanı Özaçıkgöz, yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını belirterek, "Tekrar eski haline, Adalet Partisi yörüngesine Doğru Yol Partisi yöneltilmiştir. Bıraktığımız yerden tekrar devam etmek üzere iktidar yolculuğuna çıktık. Seçimlere hazırlanıyoruz. Gerek yerel  seçimlere, gerek milletvekili seçimlerine hazırlanıyoruz" dedi.
Seçimlere yoğun şekilde hazırlandıklarını kaydeden Özaçıkgöz, "29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere göre, oraya girebilmek için bu Eylül ayının 29'unda, bir gün evvel veya aynı gün bizim bu kuruluşlara, bu sayıya ulaşmamız lazımdır. Bir haftalık bir süremiz vardır az bir noksanımız kaldı. Yalnız şunu da üzülerek ifade edeyim biz Doğru Yol Partisi olarak bütün Türkiye'de il ve ilçe teşkilatlarının kurulmasında çok büyük zorluklarla karşılaştık" diye konuştu.
DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz daha sonra DYP Konya İl Başkanı Bahadır Özbekoğlu'na bir plaket verdi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 10:57:09
Güncelleme :21 Eylül 2008 Pazar 10:59:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?