6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Ecel yaz tatilinde yakaladı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, içinde Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin bulunduğu minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 5'e yükselirken, yaralanan 7 kişi ise tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta'daki bir programa katılmak üzere Şerdan Dörtkol idaresindeki 42 AVP 21 plakalı minibüsle Konya'dan hareket eden minibüs, Beyşehir ilçesini 15 kilometre geçtikten sonra Kuşluca köyü yol ayrımında belirlenemeyen bir nedenle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle takla atan ve bir ağaca vurarak duran minibüste bulunan henüz kimliği belirlenemeyen 4 öğrenci ile Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yalçın Yavuz (26) hayatını kaybetti. Kazada yaralanan öğrenciler Kamil Gökmen (22), Bilal Yalçın (20), Emrullah Çelik (20), Egemen Danış (33), Mustafa Çalgan (20) ve minibüs sürücüsü Şerdal Dörtkol, Beyşehir Devlet Hastanesi'ne, kimliği belirlenemeyen bir kişi ise Hüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 21:58:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?