7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Efes Cup protokolü imzalandı

Konya'da düzenlenecek olan, Türkiye, Portekiz, Bosna Hersek ve İngiltere'nin katılacağı Efes Cup 4'lü basketbol turnuvasının protokolü imzalandı.

Selçuklu Belediyesi'nde düzenlenen imza törenine Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız, Basketbol İl Temsilcisi Alper Arıkoğlu katıldı.

Törende konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Konya'da yapılacak Efes Cup'un protokolünü imzalayacaklarını belirterek, "Bu turnuvanın Konya'da yapılmasının sebebi yaptırmış olduğumuz spor salonumuz federasyonca çok beğenilmesi. Biz bu salonu Konya'da böyle büyük müsabakaların düzenlenmesi için yaptırdık. Bu salona Türkiye'nin dört bir yanından en az 10 bin sporcu ve spor adamı geldi. Burada her türlü spor faaliyetleri gerçekleştirildi. 28-30 Ağustos tarihleri arasında Efes Cup'ı burada gerçekleştireceğiz" dedi.

Basketbol İl Temsilcisi Alper Arıklıoğlu ise böyle bir turnuvanın Konya'da yapılmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Bu turnuvanın bize çok şey kazandıracağına inanıyorum. Bu bizim için bir başlangıç olacak. Turnuva için mükemmel bir salonumuz var. Federasyonumuz burayı çok beğendi. Turnuva 3 gün boyunca 2 şer maç halinde düzenlenecek. Milli takımımız için Avrupa Şampiyonası öncesi iyi bir hazırlık müsabakası olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 13:40:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?