7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Eğitime destekler çığ gibi

KONYA'DA EĞİTİME DESTEK SÜRÜYOR

Konya'da, hayırsever işbirliği ile yaptırılan Mehmet-Münevver Kurban Anadolu Lisesi'nin resmi açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Konya'nın merkez Meram İlçesi Harmancık Mahallesindeki okulun açılış törenine, Vali Aydın Nezih Doğan, AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü, Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, merkez ilçe belediye başkanları, hayırsever Mehmet ve Münevver Kurban çifti, eğitim gören öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Hayırsever Mehmet Kurban törende yaptığı konuşmada, eğitimin önemine değinerek, muasır medeniyet seviyelerine ancak eğitime önem vererek çıkılabileceğini ve bu konuda küçük de olsa bir katlı sağlayabildiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin ise, fiziki yapıların eğitimin yapılması için olmazsa olmazlar arasında yer aldığını ifade ederek, bu konuda Konya'da 143 okul ve bin 400 derslik için protokol imzalandığını, bu dersliklerin büyük çoğunluğunun eğitime kazandırıldığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Vali Aydın Nezih Doğan, hayırsever Mehmet Kurban'a onur belgesi verdi. Protokol üyelerinin kurdele kesimi ile Mehmet-Münevver Kurban Anadolu Lisesi'nin resmi açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından bir süre okulu gezen davetliler, okul hakkında bilgi aldı.

KONYA'DA EĞİTİME DESTEK SÜRÜYOR
KONYA'DA EĞİTİME DESTEK SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 13:32:00
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 14:01:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?