30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Eğitime Destek'te 165. protokol

KONYA'DA EĞİTİME DESTEK'TE 165. PROTOKOL

Konya'da Eğitime Yüzde 100 Destek kampanyası çerçevesinde 165. protokol törenle imzalandı.

Karatay ilçesinde bulunan 19 Mayıs İlköğretim Okulu'nun yıkılıp yerine 24 derslikli yeni bir okul yapımı protokolünün imza törenine Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin ve hayırsever iş adamı Mehmet Bayır katıldı.

İmza öncesi konuşan Vali Aydın Nezih Doğan, Konya'da eğitime desteğin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "Bu konuda özellikle Konyalı hayırseverlerimiz ellerinden gelen desteği vermeyi sürdürüyor. Konya'nın saygıdeğer ailelerinden Mehmet Bayır bey iyi bir yerde okul yaptırmak istediğini belirtmişti. İl Milli Eğitim Müdürümüz de Konya'nın en merkezi yerlerinden birisinde bu yeri ayarladı. Bölgede bulunan mevcut okulumuz artık ihtiyaçlara karşılık verememeye başlamıştı. Biz de mevcut okulu yıkıp yerine 24 derslikli yeni bir okul yaptırmak için Mehmet beyle anlaştık. İnşallah hem kendi, hem de diğer nesiller için faydalı bir okul olur" dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, düzenlenen protokoller ve yardımlar sayesinde 3 yıl içinde Karatay'da tekli sisteme geçebilmeyi planladıklarını dile getirdi. Konuşmaların ardından okulun protokolü imzalandı.

KONYA'DA EĞİTİME DESTEK'TE 165. PROTOKOL
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 14:33:02
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 14:36:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?