6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Eğitime katkıda bulunanlara plaket

EĞİTİME KATKIDA BULUNANLARA PLAKET

Konya’da, Şehit Kubilay Anaokulu’nun yenilenmesine katkıda bulunanlara plaket verildi.

Orgeneral Cemal Tural Lojmanları içindeki Şehit Kubilay Anaokulu bahçesinde düzenlenen törenle okulun yenilenmesine katkıda bulunanlara plaket verildi.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, özel kuruluşların temsilcileri ve öğrenci velilerinin katıldığı törende konuşan Okul Müdürü Pınar Aksum, 7 öğretmen ve 1 yardımcı personelle minik çocukların eğitimine çalıştıklarını söyledi. Çocukların daha iyi eğitim alması için okulun fiziki şartlarının ve çevresinin yenilendiğini anlatan Aksum, emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin ise konuşmasında, okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekti. Şahin, Avrupa Birliği ülkelerinde zorunlu olmamasına rağmen okul öncesi eğitime yüzde 100 katılımın sağlandığını, Türkiye’de de bu eğitimin zorunlu hale gelmeden tüm çocukların okul öncesi eğitimle tanışması gerektiğini bildirdi.

Halil Şahin’in katkılarından dolayı plaket verdiği Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da, Meram ilçesinde 20-25 okulun çevre düzenlemesini yaptıklarını kaydetti. Başkan Kalaycı, “Şehit Kubilay Anaokulu’nun çevre düzenlemesi ve diğer taleplerini de ekiplerimiz en kısa süre içinde tamamladılar. Geleceğimizin idarecileri, doktorları, mühendisleri olacak bu yavrularımızın eğitimine katkıda bulunan başta öğretmenlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Okul öncesi eğitimin önemi her geçen gün artmaktadır. Belediye olarak AB Koordinasyon Merkezi’mizde bu konuyla ilgili projeler hazırlatıyoruz” dedi.

Törende okulun yenilenmesine katkıda bulunan kurum ve kuruluşların temsilcilerine plaket verildi.

EĞİTİME KATKIDA BULUNANLARA PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 14:39:05
Güncelleme :27 Ekim 2009 Salı 15:38:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?