6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Ehliyetsiz sürücü kurbanı oldu

İzmir'in Konak ilçesinde otobüs durağında beklerken, bir otomobilin durağa girmesi sonucu hayatını kaybeden tıp fakültesi öğrencisi memleketi Konya'nın Akşehir ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

İzmir'de meydana gelen olayda, annesi fenalaşan ve onu hastaneye yetiştirmek isterken otomobil ile aşırı hız yapan ehliyetsiz sürücü H.K., direksiyon hakimiyetini kaybetmiş, bir otobüse çarptıktan sonra otobüs durağına girerek durabilmişti.

Kazada durakta otobüs bekleyen Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Duygu Asan hayatını kaybetmişti. Ailesi tarafından teslim alınan Duygu Asan'ın cenazesi memleketi olan Konya'nın Akşehir ilçesine getirildi. Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Asan'ın cenazesi daha sonra buradan alınarak cenaze namazının kılınacağı Akşehir Hasan Paşa İmaret Camii'ne getirildi.

Burada Asan'ın ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğulurken, bazı yakınları sinir krizi geçirdi. Kalabalık bir vatandaş topluğu tarafından kılınan cenaze namazının ardından Duygu Asan'ın cenazesi, Nasreddin Hoca Mezarlığı'na götürülerek dualar eşliğinde defnedildi.

Ayakta durmakta zorlanan Duygu Asan'ın babası Yakup Asan, kızının çok başarılı ve güler yüzlü birisi olduğunu belirterek, "Tek hayali okulunu bitirip çocuk doktoru olabilmekti. Ama bu hayalini trafik canavarı engelledi. O benim kınalı kekliğimdi. Onun saçının teline zarar gelmesine kıyamazdım. Ama o şimdi bir melek olup aramızdan ayrıldı. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Başka ana babaların canı yanmasın" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 17:46:44
Güncelleme :15 Ocak 2009 Perşembe 17:51:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?