7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Ehliyetsiz sürücü polisten kaçamadı

Konya'da asayiş uygulama noktasında dur ihtarında bulunan polisin üzerine otomobilli süren ehliyetsiz sürücü, yaşanan kovalamaca sonunda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Barış Caddesi üzerinde araç kontrol uygulaması yapan polis ekipleri, kendilerine doğru gelen içinde 2 kişinin bulunduğu 42 AUM 51 plakalı otomobile 'dur' ihtarında bulundu.

ddiaya göre, yavaşlayan sürücü daha sonra birden hızlanarak uygulama noktasında bulunan 8-9 kadar polisin üzerine otomobilini sürdükten sonra kaçmaya başladı. Bunun üzerine kaçan otomobilin peşine düşen polis, bölgede bulunan ekiplere de haber verdi. Bölgede bulunan diğer ekiplerin de katılmasıyla yaşanan kovalamacada otomobil, yaklaşık 15 dakika sonra Hadimi Caddesi üzerinde durduruldu.

Otomobilden indirilen sürücü Gökhan S.'nin (19) ehliyetinin olmadığı öğrenildi. Otomobil sürücüsü Gökhan S. ile araçta bulunan Ramazan T. polis tarafından ifadeleri alınmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

Öte yandan otomobil sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza kesilirken, otomobil ise ehliyetli sürücünün bulunamayışı nedeniyle trafikten men edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 11:01:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?