6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Emekli emniyet müdürüne gözaltı

Konya'da Okyanus Şirketler Grubu'na yönelik düzenlenen operasyonda uzun zamandır aranan 4. sınıf Emniyet Müdürü, oy kullanmaya gelince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi tarafından Okyanus Şirketler Grubu'na yönelik operasyonda hakkında tutuklama kararı çıkan ve bir süredir aranan emekli 4. sınıf emniyet müdürü M.A. (68) yakalandı.

Konya polisi tarafından seçim öncesi aranan şüpheliler hakkında araştırma yapıldı. Yapılan araştırmada şüphelilerden Aksaray Polis Meslek Yüksek Okulu'ndan emekli ve Okyanus Şirketler Grubu'na ait bir güvenlik şirketinin yetkilisi olarak çalıştığı öğrenilen emekli emniyet müdürü M.A.'nın merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde bir okulda oy kullanacağı belirlendi.

Tedbir alan polis ekipleri, oy kullanmaya gelen M.A.'yı görünce yakalayarak gözaltına aldı. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen M.A., Adana'ya gönderildi. M.A. hakkında suç örgütüne üye olduğu ve 3 ayrı hastanedeki ihaleye fesat karıştırdığı iddia ediliyor.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi tarafından Okyanus Şirketler Grubu'na yönelik düzenlenen 4 ayrı operasyonda gözaltına alınan 234 kişinin yargılanması Mayıs ayı içinde başlayacak.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 14:21:51
Güncelleme :30 Mart 2009 Pazartesi 14:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?