7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Emniyet personeline sertifika

Konya Emniyet Müdürlüğü 2008 yılı eğitim planı çerçevesinde, Trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim seminerini tamamlayan personele sertifikaları verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığı koordinesinde Konya'da 41 trafik polisine eğitim semineri verdi. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Başkomiser Mustafa Eski tarafından Trafiğin Denetlenmesi, Komiser Yardımcısı Cevdet Alkaya tarafından Kaza Analizi, Makine Mühendisi Necati Yavuz tarafından Taşıt Mekaniği, Yüksek İnşaat Mühendisi Yunus Eski tarafından Trafik Yönetimi, Karayolu Yapısı, Çocuk Şube Müdürlüğü Rehberlik Danışma ve Psikoloji Büro Amirliğinde görevli Psikolog Dilek Özdağ tarafından Trafik Psikolojisi ve Halkla İlişkiler, Konya 112 Şube Müdürü Galip Şef tarafından Temel İlk Yardım konularında 41 trafik polisine 13-31 Ekim 2008 tarihleri arasında 105 saat süre ile eğitim semineri verildi.

Seminerin ardından Polisevi Brifing Salonu'nda düzenlenen Personel Eğitim Sertifika Töreninde konuşan Konya İl Emniyet Müdür Vekili Numan Yıldırım, trafik düzeninin ülkenin aynası olduğunu ifade ederek, "Bir yönüyle de o ülkenin kültür ve medeniyet düzeyinin, insanların birbirine saygısının göstergesidir. Diğer yandan kuralların etkin bir şekilde denetlenmesi, trafik düzeninin sağlanmasında çok önemlidir. Burada aldığınız eğitim ile görevinizi daha bilinçli yapacağınıza inanıyorum" dedi.

Eğitimini başarı ile tamamlayan personele sertifikaları Emniyet Müdür Vekili Numan Yıldırım, Emniyet Müdür Yardımcısı Kadir Sert ve Kenan Özgür ile Trafik Denetleme Şube Müdürü İbrahim Tatır tarafından verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 14:50:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?