7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Emniyet'e teşekkür ziyareti

Konya’nın Beyşehir ilçesinde son dönemlerde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılarak faillerinin yakalanması üzerine Emniyet Müdürlüğü yerel yöneticiler tarafından ziyaret edildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, İl Genel Meclis Üyesi İzzet Taşçı ve AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri Emniyet Müdürü Osman Bilgin’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Nazif Tekinöz, emniyet personelini ilçedeki asayiş olaylarının zanlılarını kısa sürede yakalaması nedeniyle tebrik etti.

Başkan Tekinöz, “Son günlerde meydana gelen asayiş olayları ve banka soygunu olayını aradan fazla bir zaman geçmeden çözen Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Osman Bilgin ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Takdire şayan başarılarınızın artarak devam etmesini diliyoruz. Sizi ve sizin yönetiminizdeki emniyet teşkilatımızı çok seviyoruz” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Osman Bilgin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bir iş yapmak güzel ve sevindirici bir şey. Takdir edilmek ise daha fazla şevk ve manevi bir kuvvet veriyor. Arkadaşlarımız çok fedakarca çalıştı. Çalışmalarımızı çok fazla dışarı yansıtmayız ama mesai saatleri dışında, istirahat saatlerinde bile gelip çalışmalara katılan arkadaşlarımız oldu. Onlarla gurur duyuyorum. Beyşehir’i ve Beyşehirlileri çok seviyoruz ve onlara layık olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2008 Cumartesi 17:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?