6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Emniyette terfi heyecanı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nde 3'ü 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne olmak üzere toplam 74 personel terfi etti.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli personelin terfi etmesi nedeniyle Polisevi'nde tören düzenlendi.

 İl Emniyet Müdür Hüseyin Namal'ın ev sahipliği yaptığı terfi törenine Vali Osman Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, protokol üyeleri ve çok sayıda emniyet mensubu ile terfi eden personelin yakınları katıldı.

Konya'da bir takım olarak çalıştıklarını belirterek sözlerine başlayan İl Emniyet Müdürü Namal, “Şimdi 74 arkadaşımız bir üst rütbeye yükseldi. Bunlardan bazıları şark görevleri nedeniyle tayine gidecekler, yenileri de buraya gelecek. Biz yine takım olarak çalışarak Konya'nın huzurunu sağlayacağız” dedi.

Kentin huzuru için Emniyetin 24 saat görevde olduğuna dikkat çeken Vali Aydın ise, “Emniyet teşkilatımızda yeni bir heyecan yaşanıyor. Bu heyecan şehrin daha huzurlu olmasını sağlayacaktır. Terfi edenleri tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Konya İl Emniyet Müdür Yardımcılığı yapan ve 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Numan Yıldırım, Abdulkadir Çetingök, Mehmet Nihat Oral ile 3. sınıftan 2. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Anadolu Atayün, Asayiş Şube Müdürü Ercan Taştekin, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Osman Bilgin, Güvenlik Şube Müdürü Ruhi Yiğit, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Cemal Issı, Hukuk İşleri Şube Müdürü Kutlay Uysal, Akşehir İlçe Emniyet Müdürü Tahir Şenyılmaz, Personel Şube Müdürü Ahmet Kemal Yüzgüleç, Özel Harekat Şube Müdürü Kadir Topakkaya'nın rütbelerini Vali Osman Aydın ile birlikte terfi eden emniyet müdürlerinin eşleri taktı. Terfi eden diğer personellerin rütbelerini de Belediye Başkanı Akyürek ile Emniyet Müdürü Namal ve davetliler taktı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 13:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?