30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Emniyette terfi heyecanı

KONYA EMNİYETİ'NDE TERFİ HEYECANI

Konya'da Başpolislik rütbesine terfi eden 190 polis memuruna düzenlenen törenle apoletleri takıldı.

Polisevi'nde düzenlenen törene Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 3. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Ateş Mehmet İrez, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, müdür yardımcıları, şube müdürleri, polis memurları ile aileleri katıldı.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, ara kademede rütbeli personel açığının kapatılması için, komiser yardımcılığı ile polis memuru arasında başpolislik rütbesinin getirildiğini belirterek, "Bu rütbe için meslekte 10 yılını doldurmuş, 35 yaşından gün almış, sicili iyi ve yapılan sınavları başarıyla geçen polis memurları seçilecek. Konya'da bu rütbe için bin 500 polis memurumuz başvurmuş ve 190 polis memuru sınavları başarıyla geçerek Başpolis olmaya hak kazanmıştır. Ayrıca bugün teşkilatımıza kazandırdığımız 24 binek araç ve 5 motosikleti de teslim alıyoruz" dedi.

Vali Aydın Nezih Doğan ise, polis teşkilatının çağı yakalayan yeni imkanlara kavuştuğunu ifade ederek, "Bu imkanlarla kamu hizmetlerinin niteliğinin artırılması yönünde iyi adımlar atılmış oluyor. Bugün burada Başpolisliğe terfi eden memuru arkadaşlara tebriklerimi sunuyor, yeni araçların da polis teşkilatına hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başpolisliğe terfi eden memurlara apoletleri protokol üyeleri tarafından takıldı. Tören sonunda ise Konya Emniyet Müdürlüğü'ne kazandırılan 29 aracın ilk göreve çıkışı yapıldı.

KONYA EMNİYETİ'NDE TERFİ HEYECANI
KONYA EMNİYETİ'NDE TERFİ HEYECANI
KONYA EMNİYETİ'NDE TERFİ HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 18:09:01
Güncelleme :23 Nisan 2011 Cumartesi 19:31:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?