4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Emniyetten 'Temizlik Operasyonu'

Konya'nın Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Temizlik Operasyonu'nda ruhsatsız olduğu belirlenen silahlar ile bu silahlara ait fişekler ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce silah kaçakçılığı yaptığından şüphelenilen T.K. ekiplerce takibe alındı. 

Aldığı bir istihbaratı değerlendiren polis ekipleri şahsın evine yaptığı operasyonda 4 adet çeşitli çap ve markalarda ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 4 adet şarjör ve 50 adet fişek ele geçirdi. Şahsın irtibat halinde bulunduğu belirlenen A.Ç. isimli şahsın evinde yapılan aramada ise 1 adet 7.65 çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca ile çeşitli tarihlerde Kulu ilçe merkezindeki bazı evlerden çalındığı belirlenen 1 adet VCD player, 1 adet MP3 çalar, 1 adet dürbün, 1 adet döner bıçağı, 1 adet kılıç ile çeşitli ev aletleri ele geçirildi. Olayla ilgili A.Ç. ve T.K ile A.Ç'nin eşi G.Ç. gözaltına alındı. Şahıslar yapılan ilk sorgularının ardından Kulu Adliyesi'ne sevk edildi.
İha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 08:26:03
Güncelleme :3 Mart 2007 Cumartesi 15:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?